Clicky

Hvorfor Induce talentbase´?

Induce Talentbase er en anderledes platform end så mange andre – her bliver der nemlig taget udgangspunkt i dine aspirationer og fremtidige ønsker til et job, fremfor de muligheder dine tidligere erfaringer kan give dig. Dette åbner op for nye jobmatches, som du muligvis ikke selv ville have overvejet at søge.

Du kan også fortælle os hvilken virksomhedsstørrelse, du ser dig selv i, og hvad dine hard samt soft-skills er. Alt sammen parametre vi bruger for at matche dig med den rette virksomhed. 

Da vi hele tiden får nye stillinger ind, er der stor sandsynlighed for, at du bliver kontaktet omkring et potentielt job. Vores tilgang baserer sig på ærlighed og er centreret omkring dig, da vores erfaring fortæller os, at det er sådan de bedste matches opstår.  

OPRET DIG HER

LEDER DU EFTER ET NYT JOB?

Vi arbejder altid på at finde nye  stillinger indenfor det digitale område. Disse deler vi også løbende i vores nyhedsbrev. 

Tilmeld dig til nyhedsbrevet i bunden af siden eller se vores ledige stillinger her.

Ledige stillinger

vores tilgang?

Hos Induce er det vigtigt for os, at vi rekrutterer med respekt for både kandidater og virksomheder. Det betyder gode relationer, ærlige tilbagemeldinger og transparente processer.

Læs meget mere om hvad du kan forvente af at være i proces hos Induce her.

vores tilgang

brug for sparring?

Hos Induce vil vi gerne kende vores kandidater godt. Derfor holder vi med hellere end gerne jævnlige møder med dig, for at få en status på din karriere, og hvordan den udvikler sig.

Vi kalder det en kaffe, en sparringssession eller en karrieresnak. Du er altid velkommen til at efterspørge en.

Kontakt