KAndidatplatformen

Bliv en del af Induce's kandidatplatform, så vi altid har mulighed for at matche dig med passende stillinger.
På vores platform kan du udfylde dine fremtidige karriereønsker - på den måde har vi bedre mulighed for at lave match, der passer til dine fremtidige ønsker, fremfor et match baseret på dine tidligere præferencer.

Sign-up

Vores KAndidatplatform

Hos Induce er det vigtigt, at vi har den rette kandidatplatform, hvor vi kan fremsøge de kandidater, som vi tidligere har haft kontakt til. På den måde har vi bedre mulighed for at følge op på vores kandidater, så I ikke går glip af nogle relevante jobmuligheder, der kommer forbi os. Det er nemlig på kandidatplatformen, at vi starter med at lave et match, når en ny stilling åbner op.

Så gør dig selv (og os) den tjeneste at melde dig ind på kandidatplatformen med det samme – så sørger vi for resten.

Hvorfor Kandidatplatformen?

Kandidatplatformen er en anderledes platform end så mange andre –her bliver der nemlig taget udgangspunkt i dine aspirationer og fremtidige ønsker til job, fremfor hvilke muligheder dine tidligere erfaringer kan give dig. Dette åbner op for nye, inspirerende og motiverende jobmatch, som du muligvis ikke selv, ville have overvejet at søge. Du vælger desuden hvilken type kultur, du gerne vil arbejde i og hvilken personlighed du har – det hjælper med at matche dig endnu bedre med den rette virksomhed.

Her er flere match muligheder - vi (som recruitere) kan matche dig og virksomheden, algoritmen kan matche, virksomheden kan matche og du kan matche dig selv med en rolle. På den måde er der en del flere match-muligheder, og du kan også selv give din interesse til en bestemt rolle til kende - det hjælper os med at lære dine præferencer bedre at kende.

Sign-up

Er du jobsøgende?

Hvis du er aktivt jobsøgende, så er du altid velkommen til at se på vores oversigt over ledige stillinger her på Induce.dk.

Vi arbejder altid på at finde nye spændende stillinger indenfor den digitale verden - vi deler dem desuden også I vores nyhedsbrev løbende.
Sign-up til nyhedsbrevet i bunden af siden.

Ledige stillinger

vores tilgang?

Hos Induce går vi meget op i, at vi skal rekruttere med respekt for både kandidater og virksomheder. Det betyder gode relationer, ærlige tilbagemeldinger og transparante processer.

Læs meget mere om hvad du kan forvente af at være i proces hos Induce her.

vores tilgang

brug for sparring?

Hos Induce vil vi gerne kende vores kandidater godt! Derfor holder vi med glæde møder med dig jævnligt, for at få en status på din karriere og hvordan den udvikler sig.

Vi kalder det en kaffe, en sparringssession eller en karrieresnak, og du er altid velkommen til at efterspørge sådan en.

Kontakt

Kontakt os

Bodil Haumann

+45 21607013
bodil@induce.dk

Dampfærgevej 27, 5.sal
(Rebel Work Space)
2100 København Ø