Clicky

STEMMER DIN BESTYRELSE OVERENS MED DINE FORRETNINGSMÅL?

Digitaliseringen af danske virksomheder er gennem de sidste par år blevet et absolut ”must”, og alle bestyrelser bør have et passende antal medlemmer, der kan navigere i den digitale tidsalder. Medlemmer, der med afsæt i virksomhedens mål, kan bidrage med en digital forretnings- og strategiforståelse. 

Vi oplever stadigvæk, at bestyrelser i Danmark (og i resten af Europa) langt fra har foretaget de skift, det kræver at opruste sig digitalt i tilstrækkelig høj grad.

HVORFOR SKAL INDUCE HJÆLPE JER?

Induce har et stærkt netværk af erfarne digitale profiler, der allerede har erfaring med eller interesse i bestyrelsesposter. Dette gælder fagområder indenfor eCommerce, digital markedsføring, digitale løsninger, Business Development og meget mere.

Vi oplever, at den diverse bestyrelse bedst sammensættes ved hjælp af udefrakommende. Et nyt sæt øjne ser nemlig ofte andre ting, end man selv gør – derfor kan Induce hjælpe med rekruttering af digitale bestyrelsesmedlemmer. Læs mere om vores to tilgange nedenfor.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres bestyrelsesrekruttering eller ønsker I eksempler på mulige bestyrelsesmedlemmer, så kontakt os til en uforpligtende snak på bodil@induce.dk eller tlf. +45 2160 7013

BOARD Headhunter's search

Headhunter's Search er den klassiske headhunterservice.

Her hjælper vi dig med rekrutteringsprocessen fra A-Z. Andre vælger ofte denne, hvis der er behov for en omfattende rekrutterings- og screening proces.

Et godt valg, hvis I eksempelvis mangler tiden til selv at varetage rekrutteringen, der ofte er en længere og tidskrævende proces.

Med Headhunter’s Search sørger vi for at læse ansøgninger, screene kandidater eller give afslag til ansøgere. 

I skal derfor blot læne jer tilbage og glæde jer til at møde relevante og motiverede kandidater, der er særligt udvalgt af Induce til jer.

Læs mere

board recruitment boost

Recruitment Boost er en ’light version’ af Headhunter's Search.

Denne service er designet til dig, der ønsker et supplement til din egen rekruttering.

Vi håndplukker 1-2 kandidater fra vores netværk, som matcher jeres krav og behov. Inden for 2-3 uger håndterer vi sourcing, screening, match analyse og præsentation af 1-2 kandidater.

Start up fee: 9.500, inkl. research, udvælgelse og præsentation af relevante kandidater.
Success fee: 25-35.000, såfremt I ansætter en Induce kandidat.

I har naturligvis stadig frihed til at vælge jeres egne kandidater, hvis I selv får den helt rigtig ansøger ind


Læs mere