Clicky

Digitalt bestyrelsesmedlem

Bestyrelser – i hvert fald de velfungerende af dem – er med til at sætte både ambitionsniveauet og krav til ledelsen vedrørende udviklingen af forretningen og her spiller digitalt indlysende en stor rolle. Alle virksomheder der omfavner og udnytter den digitale udvikling har langt større chance for at udvikle og vækste deres forretning. Men det er på ingen måder simpelt at identificere, hvordan den digitale udvikling bidrager til forretningen og det kræver både mod, perspektiver og en fast vilje at gennemføre de nødvendige forandringer. Her er det, at bestyrelsen kan spille en helt central rolle. Enten i form af stopklods qua manglen på forståelse for den digitale virkelighed, eller som en aktiv medspiller, der qua digitale kompetencer i bestyrelsen understøtter, katalyserer og bidrager til den vanskelige forandring, som virksomheder skal igennem for at indfri det digitale potentiale.

At sætte gang i en forandring er præcis vores motivation i Induce og derfor hjælper vi med at rekruttere bestyrelsesmedlemmer, der kan tilføre bestyrelsen de fornødne digitale kompetencer. Bestyrelsesmedlemmer der – sammen med resten af medlemmerne – kan sikre at bestyrelsen bliver en aktiv medspiller for ledelsen i forhold til virksomhedens digitale transformation.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe jer med at finde jeres nye bestyrelsesmedlem eller have eksempler på mulige bestyrelsesmedlemmer, så kontakt os på bodil@induce.dk eller tlf. +45 2160 7013

Læs om vores tilgang her