Hvad er en headhunters Search?

Med denne service får du assistance med hele din rekruttering – lige fra at identificere jeres behov, til at ansætte den rette kandidat. Vi vil sørge for at kandidaten passer perfekt med jeres faglige ønsker, samt er et match til jeres virksomhedskultur. 

Derudover sørger vi for at der løbende sker en faglig synkronisering af kandidatens kompetencer og kravene til rollen – vi ved nemlig, at disse kan ændre sig meget i løbet af en rekrutteringsproces. Vi bliver nemlig konstant klogere, desto flere kandidater vi møder.

Helt konkret vil Induce sørge for at alle kandidater er blevet screenet og interviewet inden i møder dem første gang – så kan vi nemlig garantere, at I møder kandidater der er helt og aldeles motiverede for både rollen og jeres virksomhed. 

Hvorfor vælge denne service?

Vi anbefaler vores headhunters search, hvis du vil undgå en lang og kompliceret rekrutteringsproces og ønsker mere tid til andre arbejdsopgaver. Dertil kan denne service være en fordel for dig, hvis du skal hyre en kandidat på meget højt niveau, med solid erfaring og i høj efterspørgsel.

Derudover vil du formentlig helst møde de højst motiverede og kvalificerede kandidater fra det allerførste møde i stedet for at spilde tid på et mismatch.

Hvis du kan svare ’Ja’ til følgende spørgsmål, så anbefaler vi helt klart denne service:  

· Leder du efter en digital professionel, der er på enten specialist-, mellemleder- eller topleder-niveau?
· Finder du det problematisk at skulle finde tid i din kalender for at understøtte en rekrutteringsproces?
· Kunne du tænke dig hjælp fra en professionel headhunter med en solid viden omkring den digitale branche og rekruttering?

Vil du høre mere om Headhunters Search? 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med yderligere information om både proces og service.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ikke det du ledte efter? 

Læs også om vores anden service, Recruitment Boost. Denne er skræddersyet til virksomheder, hvis rekrutteringsbehov ikke er så store, og hvor det vigtigste er, at få et supplement til egen rekrutteringsproces.

Recruitment boost