Clicky

Hvad er en headhunter's Search?

Med denne service varetager vi hele jeres rekruttering – vi er med fra starten, når jeres behov bliver identificeret, indtil I ansætter den rette kandidat. Vi sørger for, at kandidaten passer perfekt til jeres faglige ønsker og samtidig er et match til jeres virksomhedskultur.

Derudover sørger vi for, at der løbende sker en faglig synkronisering mellem den rette kandidats kompetencer og kravene til rollen – vi ved nemlig, at disse kan ændre sig meget i løbet af en rekrutteringsproces. Vi bliver hele tiden klogere desto flere kandidater, vi møder.

Helt konkret sørger Induce for, at alle kandidater er blevet screenet og interviewet, inden I møder dem første gang – på den måde, kan vi nemlig garantere, at I møder kandidater, der er motiverede for både rollen og jeres virksomhed.

Hvorfor skal du vælge denne service?

Vi anbefaler vores headhunter’s search, hvis du vil undgå en ofte lang og kompliceret rekrutteringsproces og ønsker mere tid til dine andre arbejdsopgaver. Dertil kan denne service være en fordel for dig, hvis du skal hyre en kandidat på meget højt niveau, som både har langvarig erfaring og er i høj efterspørgsel.

Derudover vil du formentlig helst møde de mest motiverede og højt kvalificerede kandidater allerede fra allerførste møde i stedet for at spilde tid på et mismatch. Det kan vi sørge for bliver tilfældet.

Hvis du kan svare ’Ja’ til følgende spørgsmål, så tyder det på, at Headhunter’s search er den rigtige løsning for dig:

· Leder du efter en digital professionel, der er på enten specialist-, mellemleder- eller topleder-niveau?
· Har du svært ved at finde tid i din kalender til rekrutteringsproces ved siden af dine andre arbejdsopgaver?
· Kunne du tænke dig hjælp og sparring fra en professionel headhunter med en solid viden omkring den digitale branche og rekruttering?

Vil du høre mere om Headhunter's Search? 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt med yderligere information om både proces og service.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ikke det du ledte efter? 

Læs også om vores anden service, Recruitment Boost. Denne er skræddersyet til virksomheder, som allerede er i gang rekrutteringen og nu ønsker et supplement til deres egen rekrutteringsproces.

Recruitment boost