jayway_logo

eCommerce Performance Specialist

Kan du tage eCommerce til det næste niveau?
Er du passioneret omkring eCommerce, og ved du hvordan dit arbejde bedst bidrager til at øge online salget? Så har du nu muligheden for at blive en af de centrale spillere på det digitale hold omkring Drømmeland. De er for nylig opkøbt af det succesfulde, hollandske Swiss Sense, hvorfor der er fuld fart på væksten.

Det drømmer de om:
Drømmeland vil være de bedste til at lede kunderne derhen hvor de ønsker og samtidig være førstevalget blandt udbydere i sengebranchen. De er allerede rigtigt godt i gang, men skal nu gøres endnu skarpere med din hjælp!
De ser online handel som et kæmpe potentiale i sengebranchen. I rollen som eCommerce Performance Specialist får du ansvaret for at realisere og præge dette potentiale.

Du får ansvaret for den daglige drift af eCommerce løsningen, og for konstant at øge performance på disse og bidrage til den kontinuerlige udvikling.

Stillingen er ny, og fremadrettet planlægger de at vokse med endnu flere dygtige medarbejdere. Stillingen ligger i Marketing/online afdelingen, og du vil referere til Head of Marketing & eCommerce, Rikke Rosendal.

Dine opgaver:

 • Daglig drift og optimering af webshop (E2E). Har du erfaring med EpiServer og Raptor, er det en stor fordel
 • Ansvar for det tekniske set up af produktlanceringer og kampagner  
 • Analyse af performance via Google Analytics
 • Datadrevet leadgenerering
 • Omsætte indsigter og data til konvertering
 • Udvikling af webshopfunktionaliteter fra kravspecifikation til test og lancering


Det forventes, at du har følgende faglige kompetencer:

 • Du kender din eCommerce værktøjskasse
 • Du har minimum 3 års erfaring i en retail/omnichannel virksomhed og kender til udfordringerne med at sikre trafik til butik og samtidig sikre online konvertering – også gerne indenfor komplekse produkter i et konkurrencepræget marked
 • Er datadrevet og kan analytisk omdanne viden til konkrete handlinger
 • Du brænder for den gode og sammenhængende brugeroplevelse
 • Du har erfaring med Google Analytics, CRO og webshop KPI’er
 • Du har et kommercielt mindset og kan bidrage med tiltag eller funktioner, som øger salg og konverteringsraten
 • Du har kendskab til personalisering

Du bidrager med følgende personlige kompetencer:

 • Du er en holdspiller, og sammen med teamet arbejder du proaktivt og dedikeret for at skabe den bedste eCommerce oplevelse
 • Du får et stort ansvar og skal derfor være god til at prioritere dine opgaver med en analytisk struktureret tilgang
 • Idégenerende og nysgerrigt mindset
 • Du arbejder selvstændigt og er selvkørende

Stillingen er fuldtid på 37 timer om ugen med kontor i Bagsværd med mulighed for fleksibel arbejdstid og hjemmearbejde.

Om Drømmeland
Drømmeland er en dansk sengekæde, der blev grundlagt i 1975, og er en af de største søvnspecialister på det danske marked for senge med fokus på produkter af høj kvalitet. Drømmeland tilbyder et bredt udvalg af senge, madrasser og tilbehør til soveværelset. De har 25 butikker over hele landet, en webshop og to distributionscentre. Hovedkontoret ligger i Bagsværd ved København. I sommeren 2021 blev Drømmeland købt af Swiss Sense og beskæftiger i dag ca. 75 medarbejdere i Danmark. Dette tal forventes at vokse hurtigt, som følge af planerne for det danske marked.

Om Swiss Sense
Med 128 butikker og en webshop i Holland, Belgien, Tyskland, Østrig og Danmark er Swiss Sense en førende aktør på det europæiske marked for søvnprodukter. Med en omfattende kollektion af senge, madrasser, sengetøj og tilbehør til soveværelset ønsker virksomheden, at alle skal få en god nats søvn. Familievirksomhedens historie går mere end hundrede år tilbage i tiden. Oldefar Piet Diks startede udviklingen af madrasser i 1918 i Holland. I 2006 åbnede dørene til den første Swiss Sense-butik i Holland. Martin Diks (CEO), som nu er fjerde generation af sengeproducenter, har stået i spidsen for familievirksomheden siden 2017.

Har du spørgsmål, så tag fat i Induce, Bodil Haumann på mail bodil@induce.dk eller direkte på tlf. 21607013. Søg stillingen ved at sende CV og ultrakort skriv om din motivation for stillingen til bodil@induce.dk.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle mere rollen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt os

Bodil Haumann

+45 21607013
bodil@induce.dk

Dampfærgevej 27, 5.sal
(Rebel Work Space)
2100 København Ø