jayway_logo

SENIOR BUSINESS DEVELOPER, HEALTHCARE/PHARMA

Du er en teamplayer med sans for strategi og forretningsudvikling og lysten til at bygge betydningsfulde kunderelationer. Vi er et prisvindende digitalt bureau, der leverer native produkter brugt af millioner af mennesker verden over. Måske vi er det perfekte match?

Du er passioneret omkring dit arbejdet og ønsker at gøre dine kunder og kolleger bedre. Du smøger ærmerne op, finder luppen frem og finder en løsning på problemet og sidder bestemt ikke på dine hænder og venter på at få at vide, hvad du skal.

Dine daglige ansvarsområder består af tre ben:

 1. Strategi
 2. Services
 3. Kommerciel

Du kommer til at beskæftige dig med to elementer inden for det kommercielle – Forretningsudvikling af eksisterende kunder, samt dialogen med nye kunder, der hovedsageligt består af at håndtere en delmængde af de in-bound salgsmuligheder, som Shape modtager.

Som Senior Business Developer har du ansvaret for en bredere portefølje af kunder, hvor du løbende har ansvaret for at sikre den rette forretningsudvikling og scoping af nye, strategiske projekter, som kunne være relevante for dem og os.

’Do right’ er et motto vi lever og arbejder efter, og det er derfor en vigtig del af dit arbejde at sikre den gode kunderelation og assistere andre på projektet og i organisationen med din faglige viden.

STRATEGI ER KERNEN

En stor del af dit arbejde med din kundeportefølje består i at drive roadmaps og sikre pipeline-projekter. Du vil drive sådanne strategiske forløb med din kundeportefølje samt nye potentielle kunder for at sikre relevans på markedet samt en mere dedikeret mobilstrategi.

Du vil desuden få mulighed for løbende at videreudvikle dine egne strategiske kompetencer, så du kan drive de bedst mulige forløb med kunderne og internt i virksomheden.

Udover strategi står Shape i dag med en række services såsom App Store Optimization og målbar markedsføring, som vi ønsker vores kunder vælger at benytte sig af, således at værdien af deres app-investering bliver maksimeret. Det vil dermed være din opgave at rådgive omkring disse initiativer i forhold til kundens nuværende projekter eller potentialet i forbindelse med nye.

Du vil:

 • Være med til at skabe kundeorienterede teams
 • Videreudvikle strategikoncepter og arbejde med indsalget af dem til eksisterende og nye leads
 • Drive den næste bølge af strategiprojekter for din egen kundeportefølje med facilitering af workshops, definering af strategi med kunden, beskrivelser af outcome mv.
 • Udarbejde og implementere modeller for udvikling af eksisterende kunder
 • Håndtere inbound forespørgsler
 • Udføre tilbudsgivning og kontraktforhandlinger
 • Sparre med kolleger om optimering af teamets processer/services
 • Sikre, at roadmappet indeholder så høj forretningsmæssig værdi, at projekterne efterfølende bliver realiseret
 • (Videre-)udvikle simple koncepter, der kan bygges oven på vores serviceaftaler
 • Levere analytics afrapporteringer/anbefalinger til din kundeportefølje, således at din rådgivning både er forretningsmæssig og data-dreven.

Du har måske:

 • Tidligere arbejdet med strategi, digitalisering eller forretningsudvikling
 • Siddet i et innovationslab.

Du har:

 • 3+ års erfaring med ovenstående områder
 • Relevant uddannelse inden for business på kandidatniveau.

LIVET SOM SHAPER

Din dag begynder med en varm kop kaffe og en morgenhilsen til dine kolleger. Du tager din plads i det kommercielle strategi-team, hvor sparring, humor og professionalisme er en vigtig del af dagligdagen. Du vil hurtigt opdage, at alle snakker med alle, og praktikantens idéer er lige så værdsat som chefens.
Du vil ikke kede dig. Med en alsidig kundeportefølje og et hav af spændende projekter er to dage sjældent ens, og du vil stifte bekendtskab med mange forskellige brancher, virksomheder og mennesker.

OM KONTORET

Du finder Shape på Islands Brygge tæt på offentlig transport og havnebadet, hvor både sommer- og vinterbadning kan nydes. Kontoret er moderne indrettet, har et hyggeligt lounge-område, og indbyder til masser af sjove aktiviteter, såsom PlayStation, brætspil, fredagsbarer – og uanede mængder af snacks, mad og drikkevarer.

Lyder Shape som dit næste eventyr?

Så tøv ikke med at kontakte os så snart som muligt. Vi interviewer løbende kandidater og ansætter, så snart vi finder den rigtige til teamet.

Send CV og evt. en kort ansøgning/motivation til Christopher Sachse Aaris christopher@induce.dk. Har du spørgsmål til stillingen er du også velkommen til at ringe til ham på +45 4294 0142.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle mere rollen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kontakt os

Bodil Haumann

+45 21607013
bodil@induce.dk

Dampfærgevej 27, 5.sal
(Rebel Work Space)
2100 København Ø