Hvad er et Recruitment Boost? 

Et Recruitment Boost er et effektivt supplement til jeres egen rekruttering. Processen minder meget om den vi arbejder ud fra i en Headhunters Search.

Den eneste forskel er, at du bliver præsenteret for et afgrænset antal kandidater, som du selv bestemmer om du vil hyre eller ej - der er altså ikke en exclusivity agreement. På den måde er du stadig selv herre over rekrutterings-processen.

Inden for 2-3 uger vil Induce håndtere sourcing, screening, match analysis og presentation af  1-2 kandidater.  Et Recruitment Boost har et start-up fee på 9.500, hvilket dækker over research, udvælgelse og præsentation af relevante kandidater. Vælger du at ansætte en Induce kandidater, vil der være en hiring success fee på mellem 30-40.000.

Hvorfor vælge denne service?

Vi anbefaler et Recruitment Boost, hvis du allerede er igang med en rekrutteringsproces, da du stadig har mulighed for at håndtere denne netop som du ønsker.  

Hvis du kan svare ’Ja’ til følgende spørgsmål, så anbefaler vi helt klart denne service:

· Mangler du kvalificerede kandidater?
· Er det en udfordring at finde et match til jeres virksomhedskultur?
· Tager din rekrutteringsproces simpelthen for lang tid?

Vil du høre mere om Recruitment Boost? 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle mere om denne service.

Submit
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ikke det du ledte efter? 

Læs også om vores anden service, Headhunters Search. Denne er skræddersyet til virksomheder, hvis rekrutteringsbehov er langt mere omfattende, og hvor det vigtigste er, at få hjælp til hele rekrutteringsprocessen fra A-Z.

Headhunters search