Clicky

Vores tilgang til rekruttering af digitale profiler handler om den menneskelige og personlige forbindelse til de kandidater, vi arbejder med. 

Vores netværk tæller næsten 2.000 af de mest talentfulde og erfarne digitale profiler inden for digital forretningsudvikling, user experience, e-commerce og marketing/kommunikation.

Ledige stillinger

Det siger kandidaterne om os

"Det er simpelthen så behageligt, som (potentiel) kandidat, at man ikke føler sig som en vare der bare skal ’sælges’ og at du rent faktisk lytter".

"Jeg fik virkelig meget ud af vores snakke og jeg turde be om noget mere i løn som du sagde! Tak for det!”.

"Forløbet med Induce satte alle fordomme omkring rekruttering og recruittere til skamme. Bodil var med hele vejen, altid positiv, konstruktiv,  empatisk og opdaterede mig gennem hele processen".

"Tak for sparring. Du har været en kæmpe hjælp og inspiration for mig i 2020. Jeg ringer snart og fanger dig på cyklen :-)".

ET FORLØB HVOR DU KOMMER FØRST

Som kandidat i Induce netværket vil du måske mærke, at vi griber rekrutteringsopgaven anderledes an, end hvad du tidligere har oplevet. I stedet for at fokusere på at finde en person, der skal passe til et stillingsopslag, har vi vendt processen om.

Vi lærer vores kandidater indgående at kende, inden de matches til et job – på den måde er fokusset på dine erfaringer, drømme og ambitioner. Det handler om dig, før det handler om et specifikt job.

Vi vil gerne lære dig at kende  

Ofte vil dit første møde med os være en invitation til at connecte på LinkedIn. Hvis din profil ligger inden for feltet digital forretningsudvikling, user experience, e-commerce og marketing/kommunikation eller lignende, tager vi en kort snak med dig over telefonen og/eller mødes ansigt-til-ansigt. Ofte vil du herefter blive inviteret til at blive en del af vores Induce Talentbase.

FORTÆL OS OM DINE ØNSKER I VORES TALENTBASE

I vores Induce Talentbase på vores platform, Elvium, vedlægger du blot dit CV eller et link til din LinkedIn profil. Derefter får du et par korte spørgsmål såsom hvilket niveau du er på (specialist, mellemleder eller topleder), samt hvilke hard og soft skills, du besidder. Derudover kan du fortælle om dine egne ønsker i kategorier såsom fremtidige stillinger og virksomhedsstørrelse. Sådan sikrer vi, at dine ønsker for fremtiden afgør, hvilket job du matches med.  

Når vi løser en konkret opgave for en kunde, søger vi som det første i Talentbasen. Indimellem vil vi derfor kontakte dig for at høre om, du er interesseret i at mødes med en virksomhed. Det kan være vedrørende et konkret job eller fordi vi tænker, at du og en specifik virksomhed er et perfekt match, der selvfølgelig skal møde hinanden.


LEDER DU EFTER ET JOB?

Vi arbejder altid på at finde nye stillinger indenfor den digitale verden - vi deler dem desuden også i vores nyhedsbrev løbende.

Tilmed dig til nyhedsbrevet i bunden af siden eller se vores ledige stillinger her.

Ledige stillinger

opret dig i induce talentbase

Induce Talentbase er det første sted, vi kigger, når der kommer en ny stilling.

Hvis du opretter dig, så har du altså muligheden for at blive matchet med det helt rigtige job helt uden at løfte en finger - efter din oprettelse kan du læne dig tilbage og blot vente på, at vi kontakter dig.

OPRET DIG HER

brug for sparring?

Hos Induce vil vi gerne kende vores kandidater godt. Derfor holder vi med hellere end gerne jævnlige møder med dig, for at få en status på din karriere, og hvordan den udvikler sig.

Vi kalder det en kaffe, en sparringssession eller en karrieresnak. Du er altid velkommen til at efterspørge sådan en.

Kontakt

Vores tilgang kort fortalt

  • Både kandidater og de virksomheder, der er kunder hos os, behandles på samme måde. Du er ikke bare en tilfældig LinkedIn-profil, som vi først kontakter, når en kunde har brug for hjælp til at besætte en stilling.
  • Vi lægger vægt på at have et indgående kendskab til dig – din erfaring, dine drømme og ambitioner – inden vi præsenterer dig for en konkret mulighed.
  • Vi udfordrer din opfattelse af, hvad det rette job er for dig. Vores erfaring er, at det, du brænder for at arbejde med, er også det, du får størst succes med – uanset hvilken erfaring og uddannelse du har “på papiret”.
  • Vi er altid ærlige. Hvis vi ikke mener, at du har de rette faglige og/eller personlige kompetencer til en aktuel mulighed, så får du en konstruktiv begrundelse fra os med det samme.