Clicky

Vi vil altid gerne udvide og udvikle vores netværk med nye bekendtskaber og gamle venskaber. Vi åbner gerne vores netværk for nye kandidater.

Vi tror på, at det at give – ved at sætte gode folk i forbindelse med andre gode folk – skaber mulighed for, at der opstår ny energi. Og at den gode energi kommer tilbage i form af kandidater, der elsker deres nye job og virksomheder, der gerne vil have flere af den slags kandidater.

Kontakt

KErnen er netværket

Induce bygger på selve tesen om, at et godt netværk er helt centralt for, at vi som mennesker kan vokse – både personligt og fagligt, som individer, som teams og som virksomheder. Faktisk er netværk jo det, vi lever af, når det kommer til stykket.

Vi tror på, at det at give – ved at sætte gode folk i forbindelse med andre gode folk – skaber mulighed for, at der opstår ny energi. Og at den gode energi kommer tilbage i form af kandidater, der elsker deres nye job og virksomheder, der gerne vil have flere af den slags kandidater.

Når du møder os, vil du opleve, at vi bruger vores netværk til at matche dygtige folk med nye, spændende digitale muligheder: Nyt job, ny medarbejder, nyt projekt, ny digital ekspert, ny freelancer, nyt advisory board, nyt bestyrelsesmedlem, ny netværksgruppe, ny mentor, ny mentee.

Med Induce som din rekrutteringspartner får du tilsammen mere end 25 års erfaring med rekruttering og rådgivning af virksomheder om opbygning og udvikling af deres digitale teams.
Vi har en baggrund inden for bl.a. IT og digital bureau som recruiters og HR-chefer, og med flere end 400 ansættelser til C20 virksomheder, start-ups og digitale bureauer, har vi opbygget et omfattende netværk og en solid forståelse for den digitale forretnings ressourcekrav og kompetencebehov.

Inklusion og diversitet

I vores tilgang til rekruttering er vi inkluderende, mangfoldige, alsidige og åbne over for alle typer mennesker - uanset alder, køn, etnicitet, religion, seksuel orientering, handicap og samfundslag. Ved at værdsætte forskelle og tro på ens vilkår for enhver, kan vi netop også afspejle det samfund, som vi lever i. Derfor opfordrer vi alle til at tage kontakt uanset baggrund.

Partnerskaber

I netværket er vi stolte over at have flere partnerskaber.

Induce er stolte over både at være en del af KU Lighthouse og CPH Legal Tech.

På denne vis kan vi både hjælpe vores netværk med vores ekspertise inden for rekruttering - og samtidig øge kendskabet til interessante mennesker i start-up miljøet.

Bodil Haumann

Founder & Partner
+45 21607013
bodil@induce.dk

LinkedIn

CHristopher Aaris

Associate Partner

Philip Larsen

Talent Acquisition Specialist
+45 22791040
philip@induce.dk

LinkedIn

ADvisory Board

Hos Induce arbejder vi hele tiden på, at holde os opdateret omkring de seneste trends og fremskridt inden for den digitale verden. Gennem en bred erfaring indenfor rekruttering så ved vi, at det er vigtigt at sparre med andre professionelle for at lære af de bedste og modtage konstruktiv kritik – hvilket vi er mere en glade for at lytte til og lære af.

Som sagt, så er netværket kernen – og derfor har vi sammensat et Advisory Board af nogle af de dygtige digitale kandidater, som vi har haft i netværket længe.  

Christian Nyhuus
Website Marketing Specialist hos Lunar. Samtidig co-founder i Huús Atelier og digital manager indenfor e-commerce, produktudvikling, branding og forretningsudvikling.

Ture Wibrand
Co-founder i Oshure. Specialist indenfor digital marketing, brandstrategier og koncept- og forretningsudvikling.

Ouarda E.
Strategisk HR-partner for Danske Bank. Giver professionelt rådgivning og coaching for ledelse under store organisatoriske ændringer.

Nils Stokholm
Head of Digital Sales for Alka Forsikring.

Besøg os hos Ferdinand Kontor!

Rahbeks Allé 21
1801 Frederiksberg C