Clicky

No items found.

Lukkede stillinger

CRM Manager hos Bruun Rasmussen

Brænder du for online marketing og analyse? Kan du skabe digitale kampagner med målbar effekt og konverteringer? Har du flair for at arbejde med data, analyse og e-mail marketing? Så har vi jobbet til dig! Du skal være med til at løfte vores digitale salg og marketingaktiviteter for vores forskellige auktionsprodukter samt tiltrække nye købere og sælgere til Bruun Rasmussen over hele verden.

Chef for Digitale Kanaler hos Arbejdernes Landsbank

Vil du være med til at drive en af Danmarks stærkeste banker ind i fremtiden? Som chef for afdelingen Digitale Kanaler i Forretningsudvikling, får du ansvar for at sætte den strategiske digitale retning, udvikling af nye selvbetjenings- og rådgivningsløsninger samt sikring af leverancer. En vigtig del af rollen bliver også at vurdere de digitale kanalers (digitale services og løsninger) bedst mulige samspil med filialer og kundeservice for at indfri de kommercielle ambitioner. 

Head of eCommerce, Johannes Fog A/S

Er du drevet af online salg og vækst og tænder du på begreber som digitalt købmandskab, brugeroplevelse og online marketing og -salg? Johannes Fog sælger med stor succes byggematerialer, trælast og design til både professionelle og private kunder og er en af de førende på Sjælland indenfor deres felt.

Sales Executive hos Karnov Group

Til at understøtte Karnovs vækstambitioner, har vi brug for en Sales Executive til vores nordiske porteføljeselskaber. Du bliver en værdifuld ressource indenfor salg af vores digitale løsninger - LCB, Ante, Bella og Lex Nordics. Stand alone selskaberne i Karnov group er et ‘scale-up’ miljø, med en innovativ og entreprenant tilgang. Du kommer til at arbejde i et professionelt og dynamisk miljø med de bedste inden for feltet. Du vil navigere i et fagligt miljø, der hele tiden er i bevægelse, så der er gode muligheder for at blive udfordret. Rollen kræver en stærk profil med høj kommerciel forståelse og tæft for salg, så vi sammen når i vores målsætning.

Senior User Experience Designer

Vil du være med til at skabe nye digitale løsninger og forbedre de eksisterende, så de rammer plet på 130.000 medlemmers behov? Vil du være med til at udvikle det digitale mindset i en af Danmarks største interesseorganisationer?I Digital Forretningsudvikling arbejder vi målrettet med vores digitale produktpalette, og vi mangler dig til at bidrage til at forbedre og udvikle nye digitale produkter og services, der skaber værdi for vores medlemmer.

Erfaren UX Designer

FDM har fokus på medlemmer og den gode brugerrejse. Vi søger derfor en erfaren UX Designer, der vil med på rejsen mod endnu flere nye produkter og services for vores medlemmer, kunder, partnere og kolleger i FDM. Du kommer til at spille en markant rolle i designfasen omkring digitale medlems- og kunderejser, som er defineret i FDM’s digitale strategi 2025. De næste år skal vi i gang med flere nye, spændende projekter, som rammer FDM bredt og vi søger derfor en stærk profil, som er klar til at sætte sit præg.

eCommerce Activation Manager

The Danish and Nordic online grocery markets are growing and developing fast, so we want to strengthen our E-Commerce organization. We are looking for an energetic and enthusiastic person for a permanent position of E-Commerce Activation Manager. This is an interesting and dynamic role working with inspiring colleagues in the local and global teams. You will get the possibility to learn and develop within e-commerce and FMCG branch.

eCommerce Manager

As an eCommerce Manager, you will join the global eCommerce team and work across borders and channels. Your focus will be on building the brand and eCommerce sales with creative and profitable digital marketing. Your work will include planning campaigns, product launches, brand campaigns, and more across paid media. Furthermore, you will convert data insights to strategic directions and tactical initiatives in eCommerce.

Digital Designer

Kan du ikke lade være med at nørde med UI-elementer, så de står helt skarpt inden udvikling? Bliver du motiveret af at samarbejde med frontendudvikleren om at få brugergrænsefladen til at spille? Har du metodeforståelse for user experience design og kender til at arbejde i iterative processer? Så kunne du være vores nye kollega. Vi leder efter en Digital Designer, der vil med på rejsen mod mere brugervenlige services og produkter både for vores medlemmer, kunder, partner og kolleger i FDM.

Digital Product Manager

Du har nu muligheden for at spille en vigtig rolle, når vi udvikler og bygger Kræftens Bekæmpelses nye webløsninger. Vi har nemlig en stilling til en dygtig og engageret digital product manager for vores CMS. Du kommer med i et nystartet udviklingsprojekt og bliver en central del af både produktudvikling, implementering og efterfølgende drift og videreudvikling af vores CMS. 

Digital Marketing Specialist

For Pronestor søger vi en erfaren Digital Marketing Specialist til deres marketingteam i Kgs. Lyngby. Som Digital Marketing Specialist vil du være ansvarlig for alle digitale platforme, og dit primære fokus vil være at overvåge og optimere digitale marketing kampagner på tværs af virksomhedens platforme. Du skal have et stærkt kendskab til SEO, Paid search, display media og SoMe, og du skal være nysgerrig på nyeste trends indenfor digital marketing. 

Content and Campaign Manager

Pronestor søger en erfaren Content & Campaign Manager til deres marketingteam i Kgs. Lyngby. Som Content & Campaign Manager vil du være ansvarlig for al content med afsæt i Pronestors vision og inbound marketing strategi. Du skal i samarbejde med eksterne bureauer skabe nyt content for Pronestor, og være med til løbende at opdatere den eksisterende content, så det kontinuerligt skaber brand awareness, og sikrer øget trafik og lead generation til Pronestors hjemmeside. 

CRM Activation Lead hos Better Collective

As our CRM Activation Lead you’ll be responsible for building out and executing our customer journeys for Better Collective. Reporting to the Head of Marketing Technology & eCommerce, you will be responsible for over 20 of our key brands and their stakeholder management, as well as developing the Marketing Operations Centre of Excellence at Better Collective.

UI Designer og Digital Konceptudvikler

Som UI designer og digital formidler, vil du arbejde sammen med udviklere, projektledere, udbredelsesfolk (marketing) og journalister for sammen med dem at skabe koncepter, der bidrager til at øge livskvaliteten for danskerne gennem deres boliger. Som UI designer har du en særlig rolle i at arbejde for at optimere brugervenlighed og adfærdsdesign i de digitale produkter under hensyntagen til andre faktorer, der kan spille ind i en løsning.

Content Specialist hos Drømmeland

Er du passioneret omkring Digital Content, og ved du hvordan dit arbejde bedst bidrager til at øge salget? Brænder du for tekstproduktion i alle afskygninger, og er du kommercielt tænkende? I så fald, har du nu muligheden for at blive en af de centrale spillere på det digitale hold omkring Drømmeland. De er for nylig opkøbt af det succesfulde, hollandske Swiss Sense, hvorfor der er fuld fart på væksten.

Web Manager hos PensionDanmark

Som Web Content Manager får du ansvaret for den daglige drift af pension.dk, pensiondanmark.com og vores app Din Pension - i tæt samarbejde med kollegaer i din afdeling og med en bred snitflade til andre digitale teams, fx vores UX-team og CMS-specialist.

UX Designer hos PensionDanmark

Som UX Designer bliver du en del af Teamet “UX & Digitale Platforme” som har ejerskabet af den digitale kundeoplevelse i PensionDanmark.

UX Team Lead hos PensionDanmark

Vi søger en teamleder til teamet ”UX & Digitale platforme”, som kan være med til at sikre den fortsatte udvikling af UX området. Teamet består af 3-4 personer, der i dag sidder med ansvar for den digitale kundeoplevelse, herunder UX, UI, User research og for implementering af løsninger på PensionDanmarks webløsninger og apps.

Manager, Digital Buying Experience hos Milestone Systems

Are you passionate about optimizing the digital buying experience on existing platforms to perform against sales targets and in addition be the business owner of new digital initiatives? Do you love to see your employees thrive and grow as a high performing team succeeding together with you? Then you must be our new Manager, Digital Bying Experience!

Director, Digital Sales hos Milestone Systems

Are you passionate about driving digital revenue streams and further develop the digital footprint of our business? Then you must be our new Digital Sales Director! We’re a global leader within video management software and to help realize our steep ambitions, we want to grow our digital sales channels.

Senior UX/UI Designer hos Mærsk Tankers

Maersk Tankers is looking for a Senior UX/UI Designer to join a small (currently 6 people with an aspiration to grow further) talented team of developers, data scientists and product owners. If you are not afraid to improve the established and would like to make a global impact, they offer you an exciting opportunity in a flat structure (you will report to the CDO) where all voices matter in shaping the future of the product offering.

Director, Digital Experience hos KPMG

As our new Director for Digital Experience, you will establish a brand-new cell within NewTech and be responsible for developing and driving our CX/UX and eCommerce agenda. Our focus in NewTech is on delivering solutions that reap the unique benefits of AI as an underlying technology. The new cell is about creating outstanding user and customer experience and e-commerce solutions. 

Head of Future hos KPMG

Are you ready to define the future of experience design? Do you believe that tomorrow can be a better place – if we design it right? Is it your ambition to connect the latest technologies with human insights? Now is your chance to lead the way in building future experiences for the benefit of individuals and businesses.

eCommerce Manager hos ISH Spirits

Drømmer du om rollen som digital arkitekt og brænder du for at være lead på at bygge en ny international e-commerce butik op og samtidig være med til at brede et dansk brand ud i verden? 

Kommerciel Business Analyst

Kan du drive kunde- og forretningsanalyser, og vil du være med til udvikle Coops forretning til at være Danmarks mest kundeorienterede webshop? For Coop søger vi en kommerciel business analyst til at omsætte kunde- og kampagneindsigter til nye indsatser. Er du analytisk stærk med erfaring fra e-handel, så har du her en enestående mulighed, for at være med til at sætte dit aftryk på rejsen.

eCommerce Sales Manager hos Coop

Vi søger en E-commerce Sales Manager med en stærk digital baggrund, der kan sikre fortsat vækst. Du vil blive kommerciel ansvarlig for én eller flere fagbutikker, og vil indgå i et team af i alt 3 online salgschefer, der tilsammen driver de 6 fagbutikker, og refererer til direktøren for Coop.dk Shopping.

Digital projektleder hos Coop

Er du vild med det digitale univers, og har du erfaring med at styre digitale udviklingsprojekter fra scoping til lancering? Så har du nu muligheden for at sætte dine kompetencer i spil hos en af Danmarks største arbejdspladser, Coop Danmark A/S.

CMO hos Rice

Kan du gøre en forskel og løfte digital marketing, E-Commerce og strategisk marketing hele vejen rundt? Samtidig med du brænder for at være med til at drive og videreudvikle en kreativ og dynamisk virksomhed i samspil med virksomhedens CEO og mellemledere? Er du ovenikøbet en leder med humor, og en innovativ og analytisk tilgang, der får tingene fra hånden? 

UX/UI designer for Digital Experience

As a User Experience Designer in Jabra’s Digital Experience, you will design for our cloud-based software, Jabra Direct, which ensures a richer overall device experience for users. You will join a team that is dedicated to creating meaningful experiences and interfaces for enterprise users. 

Product Owner

Story House Egmont is a leading Nordic media group shaping the media of tomorrow with award-winning storytelling and digital innovation. The Digital Transformation team in our Global Supply unit are on an exciting digital journey and behind a groundbreaking online print management platform. We are now looking for a customer focused Digital Product Owner.

Key Account Manager E-tail

Joining ferm Living means you are joining a fast growing international Danish design company and a workplace where you can inspire and be a part of creating a comfortable home. After all, a home is much more than a collection of beautiful objects.

Product Owner hos BELLA

Det danske scale-up selskab BELLA søger en højt motiveret Product Owner, som i samarbejde med selskabets ledelse og salgsorganisation skal skabe vækst på nye markeder som Sverige, Norge og videre ud i Europa.

Nordic Content Marketing Lead

Konica Minolta er markedsledende indenfor sit felt, og vi på en spændende forretningstransformation, hvor vi har skabtmarkant vækst inden for IT-services over de seneste to år. Vi bevæger os fra at fokusere på print og kopi (ca. 80%) til etøget fokus på innovative IT-løsninger og services (ca. 20%).

eCommerce Manager

We are looking for a driven eCommerce Manager with a profound understanding of the Danish and Swedish market. You are the ideale profile if you know how to increase sales through digital marketing and are comfortable with optimizing customer experience, onsite marketing and the like in a national omnichannel business. Copenhagen (full-time)

Project Lead  

Som Project Lead, vil du være en del af ledelsen i Abel og styre vores projekter på tværs af Strategi, Design og Produktion. Du får ansvaret for hvordan vi organiserer os i Abel så teamet kan levere og vores projekter er rentable. En del stor del af rollen er også at definere vores processer på tværs af de forskellige services vi tilbyder. Du vil altså være med til at definere HVORDAN vi leverer vores services for at opnå de bedst mulige løsninger. København (Fuldtid)

eCommerce Performance Specialist

Drømmeland vil være de bedste til at lede kunderne derhen hvor de ønsker og samtidig være førstevalget blandt udbydere i sengebranchen. De er allerede rigtigt godt i gang, men skal nu gøres endnu skarpere med din hjælp! Er du passioneret omkring eCommerce, og ved du hvordan dit arbejde bedst bidrager til at øge online salget? Så har du nu muligheden for at blive en af de centrale spillere på det digitale hold omkring Drømmeland. De er for nylig opkøbt af det succesfulde, hollandske Swiss Sense, hvorfor der er fuld fart på væksten København (Fuldtid)

SENIOR BUSINESS DEVELOPER, HEALTHCARE/PHARMA

Du er en teamplayer med sans for strategi og forretningsudvikling og lysten til at bygge betydningsfulde kunderelationer. Shape er et prisvindende digitalt bureau, der leverer native produkter brugt af millioner af mennesker verden over. Måske det perfekte match? Særligt hvis du har erfaring med pharma/medico eller healthcare, der er nyt forretningsområde for Shape. København (Fuldtid)

UI/UX designer

Det er store ambitioner og høje vækstmål, der er den drivende faktor for Jayways intention om at finde en Client Director. Det er personen, der naturligt spejder efter nye relationer og sammenhænge mellem kunder og konsulenter, som skal være en del af Jayways vækst i Danmark som digital design-, udvikling- og innovationspartner. Som Client Director indgår du ledelsesteamet i vores studio i København, samt arbejder med Client Directors i resten af Skandinavien, og forventes at være en drivende team-player der samarbejder om vækstambitionen

Insights and gamification manager

Are you curious about working with consumer behaviour in loyalty, media and advertising? Would you like to be part of a strong team delivering gamification campaigns to retail clients globally?Gametation is looking for a competent addition to their team. They expect you to seamlessly span from high level areas such as proposition development, thought leadership and trend analysis to practical levels such as driving, configuring, executing and supporting live campaigns. You will join their operational team, supporting local teams with various tasks primarily related to delivering and optimizing their campaigns for leading international retail clients.

Marketingchef hos Ritzau

Ritzau er mediernes nyhedsbureau, der leverer hurtige, korrekte nyheder og informationer. Bureauet arbejder med at skabe værdifulde nyheder til kunderne og demokratiet. Visionen for Ritzau er, at være de bedste til at forstå og hjælpe medieprofessionelle med at opnå resultater. Dette skal ske gennem større aktivering og kapitalisering af data og digitale marketingstrategier.

Digital Marketing Manager

Masai is adding to the ecommerce team due to heavy expansion in the online retail area in the coming years. As the new Digital Marketing Manager you are passionate and driven by generating sales traffic through customer centric online marketing. The Digital Marketing Manager will be responsible for managing the online marketing across multiple media platforms with marketing responsibility of 7 online markets. And as a marketing genie, you know exactly what makes products clickable within fashion and retail brands and knows how to attract different customer segments through digital and omni-channel marketing approaches. The e-commerce team is working out of the danish headquarters located in the city centre of Copenhagen.

Senior UX designer

Virksomheden ejes af ejendomsmæglere og ejendomsmæglerkæder og er en boligportal, der gør det lettere for boligkøbere at finde den ejendom, de er på jagt efter.Virksomheden er en flad hierarkisk organisation med korte kommandoveje og en uformel omgangstone Der arbejdes professionelt mod de fælles mål og oftest i teams. Der er 10 ansatte og et tæt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

User Experience and Insights Specialist

We are Milestone Systems, a global company in growth. We make software for video management and our solutions are sold through a distribution and partner channel and are available in most countries around the world. Our philosophy is simple: by working closely together, take risks and having fun while we work, we will succeed in delivering better solutions that improve our business potential.

Online Sales Manager hos Masai

As the new Online Sales Manager you have to be passionate about user experience, online merchandising, conversion and optimization of an online sales platform. You will be responsible for managing, developing and optimizing Masai’s international webshop in order to deliver the best customer experience in line with the Masai brand delivered for the fashion-conscious woman. In this role you’ll be working out of our Copenhagen headquarters, located in the city centre.

Ecommere Manager hos Georg Jensen

In this role you’ll have the opportunity to join one of Denmark’s biggest luxury brands. Georg Jensen is ready to proceed to the next level of Ecommerce - and you have the chance to be a central part of their journey. You will be part of a company which has over 100 years of experience in ‘jewellery and home-retail’ sales and they are still going strong. Georg Jensen A/S is looking for an experienced Ecommerce Manager, to drive the performance of their flagship online store.

Head of Customer Acquisition

Acquiring customers through our App and generating quality traffic to our website & landing pages, and convert leads into customers – that’s in short the challenge that we are offering you. As Head of Customer Acquisition, you will be playing a strategic role in launching Barry on new markets, and in supporting the continuous growth on the markets where Barry is already present. Copenhagen (Full Time)

Client and Acquisition Consultant

Ser du dig selv som kommunikativ og udadvendt? Elsker du at tale med nye mennesker og oprette stærke relationer? Er du god til at se muligheder, der hvor andre ser udfordringer? Så kan det være, at du er lige den vi leder efter. Hos Induce søger vi en Client (and talent) Acquisition Consultant, der kan assistere os med sælge Induce ind til til virksomheder, der har et behov for rekruttering af digitale talenter.

Client Director

Det er store ambitioner og høje vækstmål, der er den drivende faktor for Jayways intention om at finde en Client Director. Det er personen, der naturligt spejder efter nye relationer og sammenhænge mellem kunder og konsulenter, som skal være en del af Jayways vækst i Danmark som digital design-, udvikling- og innovationspartner. Som Client Director indgår du ledelsesteamet i vores studio i København, samt arbejder med Client Directors i resten af Skandinavien, og forventes at være en drivende team-player der samarbejder om vækstambitionen