Clicky

jayway_logo

Nordic Content Marketing Lead

Om virksomheden

Konica Minolta er markedsledende indenfor sit felt, og vi på en spændende forretningstransformation, hvor vi har skabt markant vækst inden for IT-services over de seneste to år. Vi bevæger os fra at fokusere på print og kopi (ca. 80%) til et øget fokus på innovative IT-løsninger og services (ca. 20%).

Vores klare ambition er at nå en 50/50-fordeling inden for de næste tre år. Vi søger derfor en nordisk Content Marketing Lead, der har erfaring med inbound- og content marketing discipliner og kan skabe efterspørgsel, engagere, konvertere og fastholde kunder på tværs af den digital kunderejse. Det er en nyoprettet stilling så du har rigelig mulighed for at sætte dit præg. Og ja det betyder også, at mange processer, vores datagrundlag og systemer endnu ikke er helt på plads.

Stillingen er placeret i Ballerup, Danmark, og 70-80% af aktiviteterne vil handle om den nordiske organisation, mens resten af ​​opgaverne vil være fokuseret på den danske organisation.

Arbejdsopgaver

Content marketing lead (70-80% Nordisk fokus)

· Kortlægge end-2-end kunderejser baseret på udvalgte segmenter og personaer

· Definere og implementere en content marketing plan, som understøtter kunderejserne og den digitale salgsfunnel (TOFU, MOFU, BOFU)

· Skabe overblik over tilgængeligt content og materialer, og hvordan disse kan aktiveres på tværs af de digitale kanaler og andre touch points, som fx kundeservice og outbound sales

· Implementere kommunikation flows i tæt samarbejde med vores digitale e-com manager

· Lede Nordiske blogs, webinarer og andre nordiske content marketing aktiviteter

Andre marketingopgaver (20-30% lokalt fokus)

· Sikre engagerende content til digitale kampagner og til hjemmesiden

· Udvikling og vedligeholdelse af salgsmaterialer

· Lokale marketingaktiviteter (oversættelser, messer, events m.m.)

Din profil

Først og fremmest har du - naturligvis - en stærk erfaring med content i de forskellige typer kanaler, men det er derudover særdeles vigtigt, at du er en gode stakeholder manager og kan omsætte en række forskellige input, forretningsmæssige udfordringer samt din erfaring til konkrete handlinger.

Du har minimum 3 års erfaring med inbound - og content marketing, og måske har du tidligere arbejdet i et bureau. Din viden om B2B kunderejser er omfattende, du kender din vej rundt i marketing automation systemer og har erfaring fra Marketo, Hubspot, Pardot eller lignende.

Du behersker engelsk og et af de nordiske sprog flydende. Det er et plus, hvis du har en uddannelse indenfor kommunikation eller lignende, men vi er klar over, at erfaring nogle gange vejer tungere end uddannelse.

Din motivation og muligheder

Vigtigst af alt skal du være motiveret af at være en del af en international virksomhed i vækst, og slutte dig til Konica Minolta på vores fantastiske og ambitiøse rejse. Du motiveres af optimering og effektivisering af marketingprocesser gennem content og muligheden for at arbejde i et nordisk team.

Derudover forestiller vi os, at du har størst mulighed for succes i stillingen, hvis du er detaljeorienteret, analytisk og struktureret men også er relationsskabende og en teamplayer. Og så motiveres du også af udsigten til, at mange processer, systemer og data skal defineres og bygges fra bunden. Stort potentiale men også lidt et håndværkertilbud på nogen områder.

Gevinsten er en stilling med fantastiske kollegaer, en god løn, og en pensionsordning med sundhedsforsikring, ligesom der er mulighed for personlig og faglig udvikling. Konica Minolta har desuden en personaleforening, gratis fitnesscenter, en attraktiv frokostordning og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Interesseret?

Søg stillingen ved at sende en ansøgning til christopher@induce.dk. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at give ham et kald på +45 42940142. Vi afholder løbende samtaler og slår til lige så snart, der er et gensidigt match, så søg hellere i dag end i morgen.

Om Konica Minolta

Konica Minolta Business Solutions Denmark a/s er den markedsledende leverandør af outputløsninger i Danmark. Med sine egne produkter inden for IT-services har Konica Minolta lanceret en større transformation, der vil markere Konica Minolta som den fremtidige IT-serviceudbyder. I Danmark er vi 220 medarbejdere, der omsætter for ca. 400 millioner kroner i form af salg, service og support til IT, kopi, print og digitale løsninger. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 42.000 ansatte.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at fortælle mere rollen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.