Clicky

I Induce mener vi, at det perfekte match opstår, når det er dig som virksomhed, der vælger kandidaten til og kandidaten, der vælger jer til som virksomhed.

kontakt

det siger kunderne om os

"Tusind mange tak for et godt samarbejde! Vi er utroligt glade for at have fået xx ombord 😎 Må sige jeg er meget imponeret over jeres kendskab inden for det digitale felt og din forståelse over for vores ellers lidt kringlede behov. Du har min anbefaling"

“Du skal vide, at jeg har været meget glad for vores samarbejde, og jeg synes særligt xx og yy var MEGET spot on hvad vi ledte efter 😊”

"Jeg vil også gerne endnu engang takke for et fantastisk godt samarbejde og for at du har skaffet mig en super ny kollega der starter 1/3"

Headhunting med respekt og ærlighed

Hos Induce er værdier som respekt, ærlighed, troværdighed og empati gengangere i alle vores rekrutteringsprocesser. Det er nemlig helt centralt, at en ny medarbejder bliver valgt til og samtidig selv vælger en stilling og arbejdsplads. Vi går op i at både kandidaten og kunden føler sig respekteret og hørt igennem rekrutteringsprocessen.

Derfor har vi hos Induce en meget personlig tilgang til headhunter opgaven - af den simple grund, at præmissen for en succesfuld rekruttering handler om personligheder, der skal kunne arbejde sammen.

Vores tilgang til headhunting afspejler sig altid i begge vores rekrutteringsservices – læs om dem begge to nedenfor.

Headhunter's search

Headhunter's Search er den klassiske headhunterservice. Her hjælper vi dig med rekrutteringsprocessen fra A-Z.

Andre vælger ofte denne, hvis der er behov for en kandidat på højt niveau, eller en omfattende rekrutterings- og screeningsproces, som I eksempelvis ikke selv har tiden til at varetage mellem jeres andre arbejdsopgaver.

Med Headhunter’s Search sørger vi for at læse ansøgninger, screene kandidater eller give afslag til ansøgere.

I skal derfor blot læne jer tilbage og glæde jer til at møde relevante og motiverede kandidater, der er særligt udvalgt af Induce til jer.

Læs mere

recruitment boost

Recruitment Boost er en ’light version’ af Headhunter's Search.

Denne service er designet til dig, der ønsker et supplement til din egen rekruttering. For at blive inspireret, udfordret eller hvis de rigtige kandidater bare ikke dukker op.

Vi håndplukker 1-2 kandidater fra vores netværk, som matcher jeres krav og behov. Inden for 2-3 uger håndterer vi sourcing, screening, match analyse og præsentation af 1-2 kandidater.

I har naturligvis stadig frihed til at vælge jeres egne kandidater, hvis I selv får den helt rigtig ansøger ind.

Læs mere