I Induce mener vi, at det perfekte match opstår, når det er dig som virksomhed, der vælger kandidaten og kandidaten, der vælger jer som virksomhed.

kontakt

Headhunting med respekt og ærlighed

Hos Induce er værdier som respekt, ærlighed, troværdighed og empati gengangere i alle vores rekrutteringsprocesser – disse kan alle puttes ind under Det perfekte match. Det er nemlig helt centralt, at en ny medarbejder bliver valgt til og samtidig selv vælger en stilling og arbejdsplads. Vi går op i at både kandidaten og kunden har følt sig respekteret og hørt igennem rekrutteringsprocessen. Derfor har vi hos Induce en meget personlig tilgang til mødet med headhunter opgaven - af den simple grund at rekruttering og headhunting i bund og grund handler om personligheder der skal kunne arbejde sammen. 

Vores tilgang til headhunting afspejler sig altid i begge vores rekrutteringsservices – læs om dem nedenfor.

Headhunters search

Headhunters Search er den klassiske headhunterservice.
Her hjælper vi dig med rekrutteringsprocessen fra A-Z. Dette bliver ofte valgt hvis I har behov for en kandidat på højt niveau og hvor der er behov for en intensiv rekrutterings- og screeningsproces, som I eksempelvis ikke selv har tiden til at varetage.

Med Headhunters Search sørger vi for at I ikke skal pre-screene, læse ansøgninger eller give afslag til de forkerte ansøgere – I skal blot læne jer tilbage og glæde jer til at møde relevante og motiverede kandidater, der er udvalgt af Induce.

Læs mere

recruitment boost

Recruitment Boost er en ’light version’ af Headhunters Search.
Denne service er designet til  virksomheden, der allerede er i fuld gang med en rekrutteringsproces, men som har brug for at blive introduceret for andre kandidater end dem der selv ansøger. Enten for at blive inspireret, udfordret eller for at have et bedre udgangspunkt for at tage den endelige beslutning.

Kort sagt, så er Recruitment Boost et supplement til jeres egen rekrutteringsproces, hvor vi håndplukker 2 kandidater i vores netværk, som vi mener er spot-on og matcher rollen. I har selvfølgelig stadig frihed til ikke at vælge en af vores kandidater, hvis I selv får en helt rigtig ansøger ind.

Læs mere